Op tijd voor kerst?

Bestel tot en met 17 december om er zeker van te zijn dat jouw producten op tijd worden geleverd voor Kerst.

CEWE FOTOBOEK designservice

Wij doen het werk voor jou!

Vanaf 11,99€

Onze ontwerpers maken met jouw foto's een CEWE FOTOBOEK en werken er net zo lang aan tot je 100% tevreden bent.  Pas dan bestel je jouw persoonlijk fotoboek.

 

Nu starten

Zo eenvoudig is het

In 3 stappen tot jouw fotoboek

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Zo kan jouw fotoboek er ook uitzien

Bekijk de voorbeelden van onze klanten
ds customer samples ds customer samples ds customer samples ds customer samples

Veelgestelde vragen

Hier vind je meer info terug over de designservice
Veel gestelde vragen

Waarom een CEWE FOTOBOEK-designservice?

Een fotoboek vertelt een verhaal, jouw verhaal. Een goed verhaal vertellen kost echter tijd en je hebt ook enig verteltalent nodig. Voor wie de tijd of de zin niet heeft bestaat onze designservice. Het is de gemakkelijkste manier om jouw foto’s te laten omtoveren in een CEWE FOTOBOEK, zonder er zelf tijd in te steken.
Het enige wat je moet doen is een ontwerpstijl kiezen en je foto’s aanleveren. Onze ontwerpers gaan daarmee aan het werk om jouw verhaal te vertellen in een CEWE FOTOBOEK. En het mooie is; jij bepaalt alles. Je kan een voorbeeldweergave beoordelen, ons feedback sturen en bepaalde wijzigingen laten doorvoeren. Pas wanneer je helemaal tevreden bent, wordt jouw CEWE FOTOBOEK besteld.

Hoeveel kost de designservice?

De designservice voor een persoonlijk CEWE FOTOBOEK kost €11,99 voor 26 pagina’s (met 50 tot 100 foto’s). De ontwerpkosten worden opgeteld bij de totaalprijs van het voltooide CEWE FOTOBOEK, dat al vanaf €7,95 verkrijgbaar is. Een CEWE FOTOBOEK met 26 pagina’s kost bij gebruik van de designservice ca.€ 45. In deze prijs inbegrepen zijn het eerste ontwerpvoorstel en tot 3 nabewerkingen op basis van jouw feedback en wensen.

Als je jouw fotoboek door een professional wil laten ontwerpen en daarmee tijd wilt besparen, bieden wij jou de beste service in de branche. Blader eens door de voorbeelden en overtuig jezelf van ons werk – de voorbeelden werden persoonlijk vormgegeven voor onze klanten.

Wat is de selectieservice?

Weinig tijd? Weet je niet zeker welke foto’s je wil gebruiken? Laat ons het werk doen!

Zeker als je veel foto’s hebt is het soms moeilijk en tijdrovend om de mooiste foto’s uit te kiezen. Dit selectieproces kunnen wij van je overnemen. Onze selectieservice zoekt de mooiste foto’s uit. Je kan zoveel foto’s uploaden als je maar wil. Onze ontwerpers doen de rest. Voor de selectieservice rekenen wij de kleine meerprijs van €4,95.

Hoelang duurt het proces?

Binnen de 3 werkdagen nadat je ons de foto’s hebt toegestuurd, is je persoonlijk CEWE FOTOBOEK beschikbaar ter controle. Op dat moment kan je jouw persoonlijke ontwerper feedback geven, teksten toevoegen en het CEWE FOTOBOEK bestellen, allemaal binnen onze systemen. Zodra je het ontwerp hebt goedgekeurd en besteld, ontvang je het CEWE FOTOBOEK na 5 tot 7 dagen (wij hebben deze tijd nodig voor de productie en het verzenden).

Wat als het voorgestelde ontwerp niet naar wens is?

Nadat jouw persoonlijke ontwerper jouw CEWE FOTOBOEK heeft gemaakt, heb je de mogelijkheid het online in te zien en te controleren via een link die je wordt toegestuurd. Als dat ontwerp niet naar wens is, kan je tijdens de controle binnen het ontwerpsysteem heel eenvoudig opmerkingen toevoegen door op de knop met "opmerkingen toevoegen"  linksonder te klikken . Jouw opmerkingen worden door de ontwerper ter harte genomen en verwerkt in jouw CEWE FOTOBOEK. Binnen 2 werkdagen kan je dan het bewerkte boek opnieuw online controleren.

Hoelang duurt het doorvoeren van de wijzigingen?

Iedere bewerking naar aanleiding van jouw wensen neemt 2 werkdagen in beslag. Daarna kan je het bewerkte CEWE FOTOBOEK opnieuw online controleren.

Hoe weet ik zeker dat mijn persoonlijke ontwerper het ontwerp gebruikt dat ik het mooiste vind?

Wij beschikken over een uniek en uitstekend opgezet selectieproces voor de stijl. Daardoor kan je een ontwerpstijl selecteren die optimaal past bij het verhaal dat je wil vertellen.

Jouw persoonlijke ontwerper zal een volledig individueel CEWE FOTOBOEK samenstellen op basis van je informatie en wensen. Er zijn 6 hoofdstijlen en iedere stijl kent vele varianten.

Kan ik mijn CEWE FOTOBOEK controleren en wijzigingen laten doorvoeren?

Natuurlijk! Onze filosofie is dat we samen jouw verhaal vertellen. Wij zullen jouw CEWE FOTOBOEK vormgeven en je een digitale versie laten inzien.

Je kan steeds opmerkingen toevoegen en ons feedback geven om wijzigingen te laten doorvoeren.

Ik heb honderden digitale foto’s; kan je mij helpen bij het selecteren van de foto’s?

Onze ontwerpers hebben al honderden verhalen samengesteld en weten uit ervaring welke foto’s het beste bij een ontwerp passen. Daarnaast hebben ze allemaal een grafische opleiding afgerond en uitgebreide ervaring in het selecteren van de beste foto’s. Je hoeft slechts een beetje informatie over je verhaal te geven. Het belangrijkste is dat we een doorlopend, vloeiend verhaal creëren en de mooiste emoties weergeven. We maken gebruik van meerdere selectiecriteria die zich bij het vormgeven van duizenden boeken met honderden verschillende verhalen al hebben bewezen. Enkele criteria zijn onder andere:

• De emoties op de foto zijn een belangrijk aspect; indien mogelijk gebruiken wij foto’s van vrolijke personen.
• Wij kiezen foto’s die het beste binnen het verhaal passen. Iedere pagina moet vloeiend en zinvol zijn, net zoals scènes in een film.
• Wij gebruiken geen dubbele foto’s of foto’s die slechts enkele seconden na elkaar gemaakt zijn – tenzij ze een reeks vormen die bewust door de fotograaf is gemaakt, bijvoorbeeld bij sportopnamen.
• De fotokwaliteit zelf – is de foto scherp? Heeft de foto de juiste kleur en schakering?

Later kan je nog steeds zelf nog invloed uitoefenen op de vormgeving. Je kan de door de ontwerper gemaakte selectie controleren en indien gewenst kan je wijzigingen doorgeven.

Kan ik teksten toevoegen aan de verschillende pagina‘s? Zo ja, wanneer kan ik dat doen?

Ja,hoor, je kan eigen teksten en notities aan de pagina’s van het CEWE FOTOBOEK toevoegen. Nadat wij het ontwerp hebben gemaakt, krijg je per e-mail bericht en kan je online een voorbeeldweergave bekijken. Je hebt dan de mogelijkheid het CEWE FOTOBOEK online te controleren. Tijdens deze stap kan je teksten aan de pagina’s toevoegen. Wij integreren de tekst vervolgens op passende wijze in het ontwerp.

Kan ik meerdere exemplaren van mijn CEWE FOTOBOEK bestellen?

Nadat wij je CEWE FOTOBOEK hebben ontworpen, heb je de mogelijkheid het online te controleren. Tijdens deze stap kan je meerdere exemplaren tegelijk bestellen. Wij garanderen dat het voltooide CEWE FOTOBOEK jouw verhaal op schitterende wijze weergeeft. Je kan zoveel exemplaren bestellen als je wil – het is natuurlijk ook een leuk cadeau. En de designservice betaal je slechts één keer.

Wat moet ik doen als ik enkele foto’s ben vergeten te uploaden en ik ze achteraf wil toevoegen?

Eens het ontwerpproces eenmaal is begonnen, kunnen wij helaas geen extra foto’s meer toevoegen. Als je echter toch foto’s wil toevoegen in je fotoboek, kan je jouw opdracht annuleren en opnieuw plaatsen. Let er dan wel op dat je alle benodigde foto’s uploadt. De beste manier is om vooraf te bepalen welke foto’s jouw verhaal het beste weergeven en er vervolgens op te letten dat deze foto’s allemaal worden geüpload.

Kan ik nog meer foto’s toevoegen nadat ik het eerste ontwerpvoorstel heb ingezien en gecontroleerd?

Voordat wij met het vormgeven van jouw CEWE FOTOBOEK beginnen, maken we een ontwerp op basis van de door jou ter beschikking gestelde foto’s. Iedere foto maakt zo deel uit van een hoofdstuk. Helaas kunnen wij geen extra foto’s meer toevoegen eens het ontwerpproces al is begonnen.

Hoeveel tijd heb ik om mijn CEWE FOTOBOEK te controleren?

Zodra het CEWE FOTOBOEK vormgegeven is en online is in te zien, krijg je per e-mail bericht met een linkje naar ons ontwerpsysteem.  Daarna heb je 21 dagen de tijd je CEWE FOTOBOEK te controleren. Het beste kan je dit doen als het idee voor het CEWE FOTOBOEK nog duidelijk in jouw hoofd zit. Daarom raden wij aan om het boek direct te controleren als de vormgeving is afgerond door onze ontwerpers.

Hoe vaak kan ik het ontwerp laten bewerken?

Meer dan 95% van onze klanten is na het eerste ontwerpvoorstel enthousiast over het resultaat. Ze voegen teksten toe en bestellen meteen hun fotoboek. Als je het ontwerp toch nog wil wijzigen, stellen wij alles in het werk om het CEWE FOTOBOEK aan jouw wensen aan te passen. Onze ontwerpers bewerken het CEWE FOTOBOEK op basis van je feedback en opmerkingen. Ervaring leert ons dat als wij na drie bewerkingen het CEWE FOTOBOEK nog steeds niet naar wens hebben samengesteld, we niet de beste designservice voor jouw fotoboek zijn. Je kan je opdracht ten allen tijde annuleren.

Hoelang duurt het voordat ik mijn CEWE FOTOBOEK krijg?

Zodra je het voorgestelde ontwerp hebt goedgekeurd en je jouw CEWE FOTOBOEK hebt besteld, wordt het gedrukt. Je ontvangt het fotoboek 5 tot 7 dagen later.

Kan ik opmerkingen veranderen of toevoegen als ik reeds opdracht heb gegeven voor de bewerking?

Neen, dit kan helaas niet meer.  Zodra je het CEWE FOTOBOEK ter bewerking hebt doorgestuurd, kan je geen verdere opmerkingen aan deze versie van het CEWE FOTOBOEK meer toevoegen. Je hebt echter wel de mogelijkheid opnieuw wijzigingen door te geven zodra de volgende bewerkte versie klaar is.

Kan ik het aantal pagina’s van mijn CEWE FOTOBOEK wijzigen?

Je kan het aantal pagina’s van je fotoboek heel eenvoudig wijzigen tijdens de controle of het aantal foto’s per pagina laten wijzigen. Twee foto’s per pagina levert bij 100 foto’s een CEWE FOTOBOEK met 50 pagina’s op. Bij hetzelfde aantal foto’s kan je ook voor 4 foto’s per pagina kiezen; dit levert dan een CEWE FOTOBOEK van 26 pagina’s op. Als je een groot aantal foto’s ter beschikking hebt gesteld waarvan er veel niet gebruikt worden bij de vormgeving, kan je ook jouw persoonlijke ontwerper laten weten dat hij meer foto’s moet gebruiken. Hierdoor stijgt wel het aantal pagina’s van je CEWE FOTOBOEK. Het wijzigen van het aantal pagina’s gaat altijd in stappen van 4 pagina’s.

Kan ik meerdere exemplaren van hetzelfde CEWE FOTOBOEK naar verschillende adressen laten verzenden?

Neen, op dit moment worden alle CEWE FOTOBOEKEN naar het adres verstuurd dat is ingevoerd bij het doorgeven van de bestelling.

Kan ik hetzelfde CEWE FOTOBOEK in verschillende formaten of met verschillende omslagen laten maken?

Nee, dit is helaas niet mogelijk.

Kan ik het uiteindelijke digitale ontwerp aan mijn Facebook-vrienden laten zien?

Neen, op dit moment is dat nog niet mogelijk. We werken er echter aan om dit in de toekomst mogelijk te maken.

Kan ik foto’s van mijn Picasa- of Flickr-account uploaden?

Helaas is dit momenteel niet mogelijk. Je kan heel eenvoudig foto’s van uw pc uploaden dus gelieve eerst al je bestanden die je van Picasa of Flickr wenst te gebruiken, eerst op je pc te plaatsen.

Waar voer ik mijn kortingscode voor de designservice in?

Voer de kortingscode voor de desigservice in als je het formaat en de omslag van je CEWE FOTOBOEK selecteert. Daarnaast kan je de code ook bij het bestellen van je CEWE FOTOBOEK invoeren in het daarvoor bestemde veld.

Hoe kan ik mijn opdracht annuleren? Tot wanneer kan ik annuleren?

Voordat je de bestelling hebt doorgegeven, kan je jouw opdracht op elk moment annuleren. Als je bij ontvangst van je CEWE FOTOBOEK problemen ontdekt, gelieve dan direct contact op te nemen met onze klantenservice – wij vinden het belangrijk dat je geheel tevreden bent.

Wat kan ik doen als ik een heel bijzondere gelegenheid in mijn CEWE FOTOBOEK wil vastleggen, maar geen bijpassende ontwerp kan vinden?

In ons assortiment aan gelegenheden en stijlen zijn de meest voorkomende gelegenheden te vinden, bijv. vakantie, bruiloft, verjaardag, etc. Als je noch een stijl, noch een stijlvariant vindt die bij jouw gelegenheid past, kan je die stijl kiezen die het meest aanleunt bij jouw gelegenheid en geef ons vervolgens bij de opmerkingen zoveel mogelijk informatie en details over de gelegenheid in kwestie. Dit helpt ons jouw CEWE FOTOBOEK-ontwerp zo precies mogelijk af te stemmen op de gelegenheid. Natuurlijk kan je ook tijdens het controleproces extra opmerkingen doorgeven.

Niet al mijn digitale foto’s zijn JPEG-bestanden. Wat moet ik doen?

Je kan bij onze service alleen maar JPEG-bestanden uploaden. Andere bestandsformaten kun je gemakkelijk omzetten – zoek op internet naar meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Hoe groot moeten de bestanden die ik upload minimaal zijn? Is er een maximale grootte?

De JPEG-bestanden die je uploadt moeten minimaal 100KB zijn en maximaal 10MB.

Vanwege technische problemen kan ik geen foto’s uploaden. Wat moet ik doen?

Gelieve bij technische problemen nogmaals te proberen.  Als het uploaden ook na meerdere pogingen niet lukt, kan het aan jouw pc of internetverbinding liggen. In dit geval kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Hoe kan ik de status van mijn bestelling controleren?

Om de status van je bestelling te controleren kan je inloggen op de orderstatuspagina waar je de status van je bestelling kan controleren.

Kan ik extra exemplaren van mijn CEWE FOTOBOEK bestellen als ik de opdracht reeds verzonden heb?

Ja. Tot zes weken na het plaatsen van de eerste bestelling kan je extra exemplaren van je CEWE FOTOBOEK nabestellen. Daarvoor heb je het ordernummer van je eerste bestelling nodig.